WhatsaApp-nummer

0650120479

E-mail

hello@happyhealing.nl

Openingstijden

Di t/m Vr: 10:00-17:00

Een reiki behandeling of chakra healing ondersteunt jouw lichaam op fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau. Iedereen kan in zijn of haar leven te maken krijgen met blokkades, bijvoorbeeld door negatieve overtuigingen over jezelf of door onverwerkte emoties. Die blokkades zorgen ervoor dat je levensenergie niet meer goed stroomt. Met allerlei (vage) klachten of kwaaltjes als gevolg, die er eigenlijk zijn om jou iets duidelijk te maken. Ik help je hier graag bij.

De behandeling

Reiki is een alternatieve geneeswijze die het zelfhelend vermogen stimuleert en waarbij de behandelaar middels handoplegging universele energie doorgeeft aan de behandelde. Als reiki healer stem ik me tijdens een behandeling af op de universele energie en ben ik eigenlijk doorgeefluik, waardoor jouw energie weer gaat stromen. Dit klinkt misschien zweverig, maar dat valt echt reuze mee. Ik zeg altijd: je kunt reiki niet verklaren, je moet het ervaren. Een behandeling duurt ± 45 minuten en voor de eerste behandeling zal er een intake plaatsvinden.

Afstandsbehandeling

Woon je niet in de buurt van Alphen aan den Rijn of vind je het fijner om een reiki behandeling thuis of op een andere locatie te ontvangen? Dan kun je ook kiezen voor een healing sessie op afstand. Als reiki healer stem ik me tijdens een behandeling af op de universele energie en ben ik eigenlijk doorgeefluik, waardoor jouw energie weer gaat stromen. Een afstandsbehandeling duurt ± 15 minuten, exclusief het (app)contact wat we voor en na de behandeling even zullen hebben.

Na de behandeling

Na een behandeling voel je je direct rustiger, zowel fysiek als mentaal, en lichter. Maar het uiteindelijke resultaat kun je na een paar dagen pas goed beoordelen. Sommige mensen merken na één behandeling al dat hun klachten zijn verdwenen, anderen hebben meerdere behandelingen nodig. Hoe dan ook brengt elke healing sessie jouw lichaam (een beetje) meer in balans.

Bij welke klachten kan reiki helpen?

Dat zijn er veel. Denk aan stress, niet kunnen slapen, negatieve overtuigingen over jezelf, angsten, onzekerheden, hoofdpijn, obstipatie, overspannenheid, allergieën, woede, verdriet en meer. Reiki kan overigens geen gebroken pols of kanker genezen, maar helpt je wél bij de eventuele emotionele gevolgen daarvan. En ik wil benadrukken dat als je geen klachten hebt, reiki ook heel fijn kan zijn. Het werkt voor iedereen ontspannend en in die zin ook preventief.