WhatsaApp-nummer

0650120479

E-mail

hello@happyhealing.nl

Openingstijden

Di t/m Vr: 10:00-17:00

Super nuchter en spiritueel tegelijk, kan dat? Yes that’s me, Eline. Mediteren hoort al jaren bij mijn avondroutine en ik geloof heilig in de kracht van het universum. Ik ben een echte levensgenieter en word blij van (uit) eten, wandelen in de natuur, een goed spiritueel boek en alle lieve mensen om me heen.

Daarnaast ben ik sinds 2021 gecertificeerd reiki healer, want het is mijn missie om jou te helpen je mooiste leven te leven. Ik werk vanuit een holistische visie en geloof dat lichaam, geest en ziel één zijn. Dat heb ik zelf aan den lijve ondervonden toen ik jarenlang last had van chronische hyperventilatie, acne en een uitblijvende menstruatie. (Misschien denk je: too much information, maar ik vind het toch belangrijk om te vertellen). Ik bezocht diverse specialisten, maar er was eigenlijk geen fysieke verklaring voor te vinden.

Na een paar jaar moest ik aan mezelf toegeven dat de oorzaak van mijn klachten mentaal was. Ik kon niet ontspannen, maakte me overal druk om en ging met veel negatieve overtuigingen over mezelf door het leven. Daarom boekte ik een healing sessie. Ik dacht: baat het niet, dan schaadt het niet. Maar ik had er wel baat bij. Twee weken na de eerste behandeling kwam mijn menstruatie weer op gang en kon ik stoppen met het gebruik van mijn inhalator. Geen grap! Maar wat voor mij het belangrijkste resultaat was: na een aantal sessies voelde ik weer innerlijke rust. Ik was de stress kwijt die ik al zolang ik me kon herinneren voelde. Wauw, hoe fijn en wat gun ik anderen dit ook!

Ik ben nu zo dankbaar voor deze les, want hierdoor heb ik niet alleen mezelf teruggevonden, maar ook mijn purpose in life ontdekt: andere mensen (weer) laten stralen. En hoe toevallig, of misschien wel meant to be: mijn naam betekent ‘de stralende’. Dat dit mijn zielsmissie is, staat dus eigenlijk mijn hele leven al in de sterren geschreven. Zie ik jou binnenkort in mijn reiki praktijk?